CLASS Torbica za smartphone Luminos, plava, do 6.7", univerzalna, vodonepropusna

7,99 €

Trgovine (1)

CLASS Luminos vodonepropusna torbica savršen je izbor za zaštitu vašeg pametnog telefona do 6,7 inča. U elegantnoj plavoj boji, univerzalna torbica osigurava sigurnost va… Pročitaj više

Informacije o proizvodu

CLASS Luminos vodonepropusna torbica savršen je izbor za zaštitu vašeg pametnog telefona do 6,7 inča. U elegantnoj plavoj boji, univerzalna torbica osigurava sigurnost vašeg uređaja od vode, prašine i prljavštine, čineći je idealnim suputnikom za plažu, planinarenje ili druge aktivnosti na otvorenom.

Izrađena od visokokvalitetnih materijala, Luminos torbica nudi čvrstu zaštitu, dok prozirni prednji dio omogućuje jednostavno korištenje zaslona osjetljivog na dodir. Torbica kombinira stil i funkcionalnost, čineći je neizostavnim dodatkom za one koji vole avanture bez kompromisa.
Specifikacija proizvoda
Naziv proizvodaCLASS Torbica za smartphone Luminos, plava, do 6.7", univerzalna, vodonepropusna
Brend+CLASS
Cijene i detalji o proizvodima dolaze iz vanjskih izvora i mjenjaju se dnevnim ažuriranjem podataka. Iako uvijek težimo pružiti najtočnije podatke, moguća su odstupanja ili razlike u odnosu na trgovinu. Prije kupovine provjerite proizvod na internet trgovini odabranog prodavatelja. Ako primjetite grešku možete ju prijaviti ovdje.