Koreqt ti pomaže donijeti najbolju odluku o kupnji.

Kako odabrati baš ono što ti treba, po najboljoj cijeni, bez da potrošiš sate i sate na istraživanje i uspoređivanje? Odsad uz pomoć Koreqta, digitalne platforme koja ti omogućuje laku usporedbu, brz odabir i jednostavniju odluku o kupnji. Bez stresa i gnjavaže.

Kako funkcionira Koreqt?

  • Pronađi

    Pretražuj prema nazivu, brendu ili kategoriji, a zatim detaljnije filtriraj i sortiraj po želji.

  • Usporedi

    Pregledaj detaljne opise te provjeri dostupnost, uspoređujući ponude naših pouzdanih i provjerenih partnera.

  • Kupi

    Kad pronađeš najbolju ponudu, jednostavno skokni na stranicu proizvoda, kupi i ne zamaraj se dalje svojom odlukom. Garantiramo da će biti najbolja.

Tko smo?Kupci koji ne žele komplicirati.

Iza Koreqta krije se tim entuzijastičnih stručnjaka iz različitih područja, a zajedničko nam je to da smo i sami — kupci. Izuzetno cijenimo svoje vrijeme, živce i novac, čineći sve što možemo da ih ne trošimo uzalud. Ne želimo kompliciranje i zbunjenost, a pogotovo ne želimo žaliti zbog krivih odluka nakon kupnje.

Zašto odabrati Koreqt?

Ušteda vremena i novca

Ne moraš otvarati sto prozora i uspoređivati ponude na raznim mjestima. Kod nas ćeš najbrže pronaći najbolju, kupiti i nastaviti dalje.

Sigurnost i pouzdanost

Kod nas nema sumnjivih linkova niti nepostojećih proizvoda. Surađujemo samo s provjerenim partnerima, a ponudu ažuriramo svakodnevno.

Preporuke stručnjaka

Naši stručnjaci ti preporučaju najbolji odabir u svakoj kategoriji, na temelju vlastitog iskustva, popularnosti proizvoda i trenda cijena.

Imaš trgovinu i zanima te partnerstvo?

Ako želiš doći do više kupaca ili korisnika, pročitaj kako ti Koreqt može pomoći.

Saznaj više o partnerstvu