Vanjska zidna lampa 9505

od 19,95 € do 20,90 €

Trgovine (2)

Elegantna i jednostavna vanjska zidna svjetiljka, završena u crnoj boji, dizajnirana je za osvjetljavanje odabranog područja i pruža atmosfersko i neizravno osvjetljenje … Pročitaj više

Informacije o proizvodu

Elegantna i jednostavna vanjska zidna svjetiljka, završena u crnoj boji, dizajnirana je za osvjetljavanje odabranog područja i pruža atmosfersko i neizravno osvjetljenje putem tri proreza na prednjoj strani. Savršena je za postavljanje ispred ulaznih vrata ili u vrtu, stvarajući ugodnu atmosferu. Ova svjetiljka se može upotpuniti s E27 žaruljom.

Tehnički podaci obuhvaćaju grlo E27, jedan izvor svjetlosti s maksimalnom snagom žarulje od 60 W. Žarulje nisu uključene, a dimenzije svjetiljke iznose promjer/širinu od 280 mm i visinu od 165 mm. Radni napon je u rasponu od 220-240V~50/60Hz, a svjetiljka je izrađena od materijala stakla i metala, s IP zaštitom IP44.
Specifikacija proizvoda
Naziv proizvodaVanjska zidna lampa 9505
BrendNepoznati brand
Cijene i detalji o proizvodima dolaze iz vanjskih izvora i mjenjaju se dnevnim ažuriranjem podataka. Iako uvijek težimo pružiti najtočnije podatke, moguća su odstupanja ili razlike u odnosu na trgovinu. Prije kupovine provjerite proizvod na internet trgovini odabranog prodavatelja. Ako primjetite grešku možete ju prijaviti ovdje.