Vanjska zidna lampa 1801 1xE27

9,57 €

Trgovine (1)

Elegantna vanjska svjetiljka, izrađena od kvalitetnog metala u antik zlatnoj boji, pruža sofisticiran dodir okolišu. S jednostavnom instalacijom, idealna je za vrt ili tr… Pročitaj više

Informacije o proizvodu

Elegantna vanjska svjetiljka, izrađena od kvalitetnog metala u antik zlatnoj boji, pruža sofisticiran dodir okolišu. S jednostavnom instalacijom, idealna je za vrt ili trijem, stvarajući ugodnu atmosferu. Opremljena je s IP44 zaštitom, čime se osigurava otpornost na vanjske utjecaje.

Grlo E27, 1 izvor svjetlosti s maksimalnom snagom žarulje od 60 W. Žarulje nisu uključene. Dimenzije su promjera/širine 108 mm i visine 600 mm. Radni napon u rasponu je od 220-240V~50/60Hz, a materijal je kombinacija metala i plastike, s IP zaštitom IP44.
Specifikacija proizvoda
Naziv proizvodaVanjska zidna lampa 1801 1xE27
BrendNepoznati brand
Cijene i detalji o proizvodima dolaze iz vanjskih izvora i mjenjaju se dnevnim ažuriranjem podataka. Iako uvijek težimo pružiti najtočnije podatke, moguća su odstupanja ili razlike u odnosu na trgovinu. Prije kupovine provjerite proizvod na internet trgovini odabranog prodavatelja. Ako primjetite grešku možete ju prijaviti ovdje.