ELIT Citruseta JC-25W

9,00 €

Trgovine (1)

Citruseta jc-25w praktičan je uređaj za pripremu svježeg voćnog soka u udobnosti vašeg doma. S snagom od 25W i... Pročitaj više

Informacije o proizvodu

Citruseta jc-25w praktičan je uređaj za pripremu svježeg voćnog soka u udobnosti vašeg doma. S snagom od 25W i naponom od 220-240V pri frekvenciji od 50-60Hz, ovaj uređaj nudi snažno i učinkovito miješanje voća. S kapacitetom od 1L, možete brzo i jednostavno pripremiti svježi sok za sebe ili svoju obitelj.


Jedna od značajki citrusete jc-25w je mogućnost okretanja u dva smjera, što omogućuje temeljito iscijeđivanje soka iz različitih vrsta voća. Također, dolazi s praktičnim poklopcem koji osigurava čistoću i sprječava prosipanje soka tijekom rada.

Specifikacija proizvoda
Naziv proizvodaELIT Citruseta JC-25W
BrendELIT
Snaga (W)25
Kapacitet spremnika1 l
Cijene i detalji o proizvodima dolaze iz vanjskih izvora i mjenjaju se dnevnim ažuriranjem podataka. Iako uvijek težimo pružiti najtočnije podatke, moguća su odstupanja ili razlike u odnosu na trgovinu. Prije kupovine provjerite proizvod na internet trgovini odabranog prodavatelja. Ako primjetite grešku možete ju prijaviti ovdje.