CUBOT Pametni sat C5, rozi

od 33,00 € do 35,99 €

Trgovine (2)

S Cubot C5 pametnim satom u rozoj boji, ulazite u svijet elegantnog i funkcionalnog fitness partnera, kombinirajući moderan dizajn, 1.7-inčni osjetljiv na dodir zaslon… Pročitaj više

Informacije o proizvodu

CUBOT C5 Pametni sat, rozi


S Cubot C5 pametnim satom u rozoj boji, ulazite u svijet elegantnog i funkcionalnog fitness partnera, kombinirajući moderan dizajn, 1.7-inčni osjetljiv na dodir zaslon, i napredne značajke za praćenje fitnessa, čineći ga savršenim pratiteljem za aktivan i stilski život.


Moderan zaslon i čvrsta konstrukcija

Ovaj moderan sat ističe se 1.7-inčnim kvadratnim zaslonom u boji osjetljivim na dodir, pružajući sjajno vizualno iskustvo. Okvir izrađen od aluminijske legure za zrakoplovstvo donosi laganu, otpornu na niske temperature i čvrstu konstrukciju.


Trajanje baterije do 15 dana: bez brige o punjaču

S opsežnom baterijom od 260 mAh, C5 omogućava trajanje baterije do 15 dana uz normalnu upotrebu, dok u osnovnom modu sata može izdržati čak 30 dana.


Precizno praćenje otkucaja srca

C5 pruža precizno 24-satno praćenje otkucaja srca, obuhvaćajući zone otkucaja srca i pružajući upozorenja na neobično visoke pulsne vrijednosti.


Vanjske karakteristike i hardver

  • Veličina zaslona: 1.7"
  • Vrsta zaslona: TFT-LCD, zaslon u boji
  • Rezolucija zaslona: 240 x 280
  • Flash: 64Mb
  • Bluetooth: BLE5.1
Specifikacija proizvoda
Naziv proizvodaCUBOT Pametni sat C5, rozi
BrendCUBOT
BojaRoza
Cijene i detalji o proizvodima dolaze iz vanjskih izvora i mjenjaju se dnevnim ažuriranjem podataka. Iako uvijek težimo pružiti najtočnije podatke, moguća su odstupanja ili razlike u odnosu na trgovinu. Prije kupovine provjerite proizvod na internet trgovini odabranog prodavatelja. Ako primjetite grešku možete ju prijaviti ovdje.