XIAOMI Slušalice Redmi Buds 4 Pro, bežične, BT, bijele

od 79,50 € do 85,00 €

Trgovine (3)

Redmi Buds 4 Pro je prvi Redmi TWS uređaj koj je u skladu s Hi-res Audio standardima. Omogućuje približavanje zvuku, odnosno uživanje u svakom tonu najdražih pjesama. Sad… Pročitaj više

Informacije o proizvodu

Redmi Buds 4 Pro je prvi Redmi TWS uređaj koji je u skladu s Hi-res Audio standardima. Omogućuje približavanje zvuku, odnosno uživanje u svakom tonu najdražih pjesama.


Sadrži dvostruke zvučnike s dvostrukim pogonom od 10mm + 6mm kako bi spojio prodoran bas i nježne visoke tonove na harmoničan način. Redmi Buds 4 Pro blokira okolnu buku uz uključivanje ANC-a od kojih su dostupna 3 načina (duboki, uravnoteženi, lagani) i jedan prilagodljivi način rada.


Slušalice možete povezati s 2 uređaja u isto vrijeme i automatski se prebacivati između oba uređaja, na primjer na mobitel i osobno računalo. Jedno punjenje donosi do 9 h slušanja s isključenim poništavanjem buke te do 36 sati uz kućište za punjenje.


Podržava brzo punjenje, a punjenje od samo 5 minuta omogućava korištenje slušalica do čak 2 sata. Ne morate se bojati prazne baterije!


Postavke slušalica možete podešavati u Xiaomi Earbuds aplikaciji ili dvostrukim i trostrukim dodirom ili pritiskom i držanjem. Ima IP54 otpornost na prašinu i prskanje vode te je otporan na kišu i znoj kako biste bez problema trenirali s njima.

Specifikacija proizvoda
Naziv proizvodaXIAOMI Slušalice Redmi Buds 4 Pro, bežične, BT, bijele
BrendXIAOMI
BluetoothDa
Tip proizvodain-ear
Cijene i detalji o proizvodima dolaze iz vanjskih izvora i mjenjaju se dnevnim ažuriranjem podataka. Iako uvijek težimo pružiti najtočnije podatke, moguća su odstupanja ili razlike u odnosu na trgovinu. Prije kupovine provjerite proizvod na internet trgovini odabranog prodavatelja. Ako primjetite grešku možete ju prijaviti ovdje.