Garlic Rub vrlo je potentna mješavina začina s češnjakom za suho mariniranje i svestrano kuhanje. Jaki češnjak i provansalsko bilje dobro se slažu sa svim namirnicama. Osobito bi ga trebali probati na piletini, puretini i ribi. Ovaj mix začina prikladan je za suho mariniranje, odnosno natrljavanje mesa, te kao opći začini u domaćoj kuhinji i jelima s roštilja. Ako volite češnjak, ova mješavina začina je kao stvorena za vas! ROŠTILJ: na meso ili odrezak utrljajte mješavinu začina s malo ulja i pecite meso na roštilju dok ne bude pečeno. U PEĆNICI: Mješavinu začina utrljajte na meso u debljem sloju i navlažite npr. sokom od jabuke. Kuhajte na laganoj vatri dok ne omekša. Ploške korjenastog povrća pomiješajte s malo ulja i uvaljajte u mješavinu začina. Tostirajte u pećnici dok ne bude pečeno. U TAVI: Nanesite začin na odrezak ili umiješajte komade mesa u začin. Pržite na malo ulja. Dodajte malo tekućine, npr. vrhnja, i dobit ćete odličan umak za meso. U LONCU: Juhe, pirjana mesna variva i umake začiniti mješavinom začina.
Sastojci: češnjak, sol, luk, ružmarin, majčina dušica, čubar, majoran, bosiljak, origano, aroma limuna. Bez glutena, bez laktoze, vegansko Zemlja porijekla: Finska. Upotreba: Savršeno za govedinu, svinjetinu, perad, ribu posebno pogodan za suho mariniranje mesa, ali i odličan za općenito začinjavanje u kulinarstvu
Specifikacija proizvoda
Naziv proizvoda
KAMADO Garlic Rub
Brend
KAMADO
Cijene i detalji o proizvodima dolaze iz vanjskih izvora i mjenjaju se dnevnim ažuriranjem podataka. Iako uvijek težimo pružiti najtočnije podatke, moguća su odstupanja ili razlike u odnosu na trgovinu. Prije kupovine provjerite proizvod na internet trgovini odabranog prodavatelja. Ako primjetite grešku u opisu proizvoda ili specifikacijama možete je prijaviti ovdje.