Chimichurri je argentinski umak s jakim okusom češnjaka i peršina koji se najčešće poslužuje kao prilog mesu s roštilja. Chimichurri je odličan dodatak drugim jelima, poput tacosa, salata ili tjestenine. Mješavina začina može se koristiti za pripremu chimichurri umaka ili kao takva koristiti u kuhanju. Slobodno isprobajte! CHIMICHURRI UMAK: Pomiješajte dva dijela začina i jedan dio vode (npr. 1 dl začina i 1/2 dl vode), ostavite da začinsko bilje odstoji 10 minuta. Dodati 1 dio (1/2 dl) ulja. Ako želite tekući umak, dodajte željenu količinu ulja. Umak možete koristiti i kao marinadu.
Cijene i detalji o proizvodima dolaze iz vanjskih izvora i mjenjaju se dnevnim ažuriranjem podataka. Iako uvijek težimo pružiti najtočnije podatke, moguća su odstupanja ili razlike u odnosu na trgovinu. Prije kupovine provjerite proizvod na internet trgovini odabranog prodavatelja. Ako primjetite grešku u opisu proizvoda ili specifikacijama možete je prijaviti ovdje.