KAMADO Burgers & Ribs Rub

Kako upotpuniti savršen roštilj ili podignuti običan obrok? Probajte nove okuse… Pročitaj više

Informacije o proizvodu

Burgers & Ribs mješavina začina najbolja je uz jela s američkog roštilja. Natrljajte rebra tijekom prethodnog kuhanja i redovito vlažite, primjerice sokom od jabuke tijekom kuhanja. Burger pljeskavice začinite ili začine pomiješajte s mljevenim mesom kod pripreme odrezaka. Medicine Man's RUB začini pogodni su za suho mariniranje, odnosno utrljavanje u meso, kao i za općenito začinjavanje u kućnoj kuhinji ili uz roštilj. Mješavina začina je prikladna i za dimljeno meso. U začinima nema ništa ekstra, svi sastojci su izjednačeni u okusu, soli i slatkoći. Namjera je da se začin obilno utrlja u meso, oko 40-50 g po kilogramu mesa. ROŠTILJ: na meso ili odrezak utrljajte mješavinu začina s malo ulja i pecite meso na roštilju dok ne bude pečeno. U PEĆNICI: Mješavinu začina utrljajte na meso u debljem sloju i navlažite npr. sokom od jabuke. Kuhajte na laganoj vatri dok ne omekša. Ploške korjenastog povrća pomiješajte s malo ulja i uvaljajte u mješavinu začina. Tostirajte u pećnici dok ne bude pečeno. U TAVI: Nanesite začin na odrezak ili umiješajte komade mesa u začin. Pržite na malo ulja. Dodajte malo tekućine, npr. vrhnja, i dobit ćete odličan umak za meso. U LONCU: Juhe, pirjana mesna variva i umake začiniti mješavinom začina. Začinska mješavina odlično funkcionira i kao prašak za umakanje, 2 žličice pomiješajte s kiselim vrhnjem i ostavite da se začini u hladnjaku.

Sastojci: sol, šećer od trske, dimljena paprika, crni papar, češnjak, dimljena sol, čili, origano, kumin.
Specifikacija proizvoda
Naziv proizvodaKAMADO Burgers & Ribs Rub
BrendKAMADO
Cijene i detalji o proizvodima dolaze iz vanjskih izvora i mjenjaju se dnevnim ažuriranjem podataka. Iako uvijek težimo pružiti najtočnije podatke, moguća su odstupanja ili razlike u odnosu na trgovinu. Prije kupovine provjerite proizvod na internet trgovini odabranog prodavatelja. Ako primjetite grešku u opisu proizvoda ili specifikacijama možete je prijaviti ovdje.