FABINI Ploča od lijevanog željeza, Lore

Lore ploča za roštiljanje od lijevanog željeza brenda FABINI idealna je za roštiljanje, pečenje na v… Pročitaj više

Informacije o proizvodu

Lore ploča za roštiljanje od lijevanog željeza brenda FABINI idealna je za roštiljanje, pečenje na vatri i u pećnici. Izrađena je od sirovog lijevanog željeza koje savršeno akumulira i ravnomjerno zrači toplinu. Ploča za roštiljanje ima dvije strane - rebrasta strana je prikladna za meso, koje se zahvaljujući njoj ne dinsta u vlastitom soku, dok se glatka strana može koristiti za povrće, sireve, jaja i krumpirove palačinke. Ploča za roštiljanje prikladna je za pećnicu do maksimalne temperature od 260 °C. Nakon upotrebe, lijevano željezo samo obrišite krpom ili ubrusom, nemojte na silu prati pripremljena jela. Ne perite u perilici posuđa, jer bi lijevano željezo zahrđalo. Zahvaljujući povećanim ručkama, ploča za roštiljanje jednostavna je za rukovanje čak i s rukavicama za roštiljanje. Lijevano željezo je prethodno začinjeno, što znači da je prethodno pečeno i zaštićeno uljnom patinom, tako da je spremno za trenutnu upotrebu. Sloj začina obnavlja se sa svakom upotrebom - što više roštiljate, to bolje roštiljate! Ako primijetite da patina blijedi, da je posuđe sve teže za obradu ili se pojavila hrđa, patinu je potrebno obnoviti. Prvo operite posuđe vodom ili blagim deterdžentom i dobro osušite. Premažite cijelu površinu tankim slojem ulja za prženje, postupno zagrijavajte od srednje do maksimalne temperature, a zatim pustite da se ohladi.
Specifikacija proizvoda
Naziv proizvodaFABINI Ploča od lijevanog željeza, Lore
BrendFABINI
Širina (cm)25
Visina (cm)2
BojaCrna
MaterijalMetal
Duljina (cm)41
Cijene i detalji o proizvodima dolaze iz vanjskih izvora i mjenjaju se dnevnim ažuriranjem podataka. Iako uvijek težimo pružiti najtočnije podatke, moguća su odstupanja ili razlike u odnosu na trgovinu. Prije kupovine provjerite proizvod na internet trgovini odabranog prodavatelja. Ako primjetite grešku u opisu proizvoda ili specifikacijama možete je prijaviti ovdje.