DE BUYER Tava za prženje Carbone Plus Lyonnaise, 24cm

Kada se ova željezna tava zagrije na temperature iznad 140°C, zatvara hranu na površini, jer se prirodni sok hrane karamelizira (reakcija Maillard)... Pročitaj više

Informacije o proizvodu

Kada se ova željezna tava zagrije na temperature iznad 140°C, zatvara hranu na površini, jer se prirodni sok hrane karamelizira (reakcija Maillard).


Na taj način, korica koja se formira sprječava isparavanje vlage. Hrana postaje smeđa i hrskava na površini, a ostaje mekana i sočna u sredini.

Specifikacija proizvoda
Naziv proizvodaDE BUYER Tava za prženje Carbone Plus Lyonnaise, 24cm
BrendDE BUYER
Cijene i detalji o proizvodima dolaze iz vanjskih izvora i mjenjaju se dnevnim ažuriranjem podataka. Iako uvijek težimo pružiti najtočnije podatke, moguća su odstupanja ili razlike u odnosu na trgovinu. Prije kupovine provjerite proizvod na internet trgovini odabranog prodavatelja. Ako primjetite grešku u opisu proizvoda ili specifikacijama možete je prijaviti ovdje.