CROSS Bicikl 28" V-Tron Bosch Wave IGH 7

1.687,25 €

Trgovine (1)

CROSS Bicikl 28" V-TRON BOSCH WAVE IGH 7 predstavlja visokokvalitetni električni bicikl dizajniran za učinkovitu i udobnu vožnju... Pročitaj više

Informacije o proizvodu

CROSS Bicikl 28" V-TRON BOSCH WAVE IGH 7 predstavlja visokokvalitetni električni bicikl dizajniran za učinkovitu i udobnu vožnju, a sve zahvaljujući integraciji Bosch tehnologije.


Ovaj model se ističe elegancijom i inovativnošću, pružajući vozaču jedinstveno iskustvo u gradskim okruženjima. Bicikl je opremljen Bosch električnim sustavom koji omogućava potpomognutu vožnju i laku kontrolu.


D s elegancijom Wave okvira koji ne samo da pridonosi estetici, već i pruža udobnost i jednostavnost prilikom ulaska i izlaska.IGH 7 integrirani mjenjač osigurava glatko prebacivanje brzina, prilagodljivo različitim uvjetima vožnje.


Kvalitetna izrada bicikla jamči trajnost i pouzdanost, što ga čini savršenim odabirom za svakodnevnu upotrebu. Ovaj CROSS bicikl je posebno prilagođen gradskim uvjetima, nudeći vozačima praktičnost, brzinu i električnu potporu.

Specifikacija proizvoda
Naziv proizvodaCROSS Bicikl 28" V-Tron Bosch Wave IGH 7
BrendCROSS
Snaga (W)250
Maksimalna brzina (km/h)25
Promjer gume (inch)28
Vrijeme punjenja (h)4,5
Broj brzina7
Domet (km)100 km
Tip biciklaGradski bicikli
Cijene i detalji o proizvodima dolaze iz vanjskih izvora i mjenjaju se dnevnim ažuriranjem podataka. Iako uvijek težimo pružiti najtočnije podatke, moguća su odstupanja ili razlike u odnosu na trgovinu. Prije kupovine provjerite proizvod na internet trgovini odabranog prodavatelja. Ako primjetite grešku možete ju prijaviti ovdje.