CROSS Bicikl 28" Steps Wave Rack

1.786,50 €

Trgovine (1)

CROSS bicikl 28" STEPS WAVE RACK je sportski i brzi bicikl koji istovremeno oduševljava svojim prekrasnim dizajnom i naprednim... Pročitaj više

Informacije o proizvodu

CROSS bicikl 28" STEPS WAVE RACK je sportski i brzi bicikl koji istovremeno oduševljava svojim prekrasnim dizajnom i naprednim tehničkim karakteristikama. Siva i crna boja savršeno integrira pogonski sustav, bateriju i motor, stvarajući harmoničan sklad.


Bicikl je opremljen snažnim motorom i baterijom koji pružaju izvanrednu snagu i učinkovitost. To omogućuje brže i udobnije vožnje, bez obzira na teren.Elegantna integracija pogonskih sustava stvara jedinstven i profinjen izgled bicikla.


Motor, baterija i ostali dijelovi savršeno se stapaju kako bi pružili visoku estetsku vrijednost.Korisnici imaju mogućnost odabrati između tri stila okvira - valoviti, step-thru i dijamant, prilagođavajući bicikl vlastitim željama i potrebama.


CROSS bicikl 28" STEPS WAVE RACK donosi spoj vrhunskih performansi i elegantnog dizajna, čineći ga idealnim izborom za one koji traže sportski bicikl s naprednim značajkama. Uživajte u vožnji uz ovu iznimnu biciklističku kreaciju.

Specifikacija proizvoda
Naziv proizvodaCROSS Bicikl 28" Steps Wave Rack
BrendCROSS
Snaga (W)250
Promjer gume (inch)28
Broj brzina10
Domet (km)70 km
Tip biciklaMTB bicikli
Cijene i detalji o proizvodima dolaze iz vanjskih izvora i mjenjaju se dnevnim ažuriranjem podataka. Iako uvijek težimo pružiti najtočnije podatke, moguća su odstupanja ili razlike u odnosu na trgovinu. Prije kupovine provjerite proizvod na internet trgovini odabranog prodavatelja. Ako primjetite grešku možete ju prijaviti ovdje.