ARIETE Aparat za espresso kavu Vintage 1389/13, bež

od 180,50 € do 190,70 €

Trgovine (3)

Ariete Vintage Espresso je aparat za kavu elegantnog i profinjenog dizajna, koji sadrži najnoviju tehnologiju za mljevenu kavu ili ESE kapsule... Pročitaj više

Informacije o proizvodu

Ariete Vintage Espresso je aparat za kavu elegantnog i profinjenog dizajna koji sadrži najnoviju tehnologiju za mljevenu kavu ili ESE kapsule. Aluminijski kotao od 900 W i tlačna pumpa od 15 bara jamče puni i kremasti espresso, intenzivne i mirisne arome.


Maksimalna pogodnost uz uklonjivu posudu za kapanje od nehrđajućeg čelika i uklonjivi spremnik od 0,9 litara za jednostavno punjenje. Maxi-Cappuccino uređaj idealan je saveznik za pripremu mliječne pjene u savršenoj kombinaciji s talijanskim espressom. Ariete 1389 Vintage ima inteligentni stand-by uređaj koji isključuje napajanje nakon 30 minuta neaktivnosti.


Aparat je opremljen Maxi-Cappuccino uređajem koji vam omogućuje pripremu savršene mliječne pjene, idealno kombinirane s bogatim talijanskim espressom. Držač za 1 ili 2 šalice mljevene kave, uklonjiva ladica za jednostavno čišćenje, te ručka od nehrđajućeg čelika dodatno čine ovaj aparat praktičnim i elegantnim.

Specifikacija proizvoda
Naziv proizvodaARIETE Aparat za espresso kavu Vintage 1389/13, bež
BrendARIETE
Zapremnina (l)0,9
Cijene i detalji o proizvodima dolaze iz vanjskih izvora i mjenjaju se dnevnim ažuriranjem podataka. Iako uvijek težimo pružiti najtočnije podatke, moguća su odstupanja ili razlike u odnosu na trgovinu. Prije kupovine provjerite proizvod na internet trgovini odabranog prodavatelja. Ako primjetite grešku možete ju prijaviti ovdje.