PHILIPS IPL Uređaj Lumea SC1994/00

od 247,99 € do 399,99 €

Trgovine (3)

Philips Lumea Prestige koristi specijaliziranu IPL tehnologiju za kućnu upotrebu razvijenu u suradnji s dermatolozima. Ovaj ure... Pročitaj više

Informacije o proizvodu

Philips Lumea Prestige koristi specijaliziranu IPL tehnologiju za kućnu upotrebu razvijenu u suradnji s dermatolozima. Ovaj uređaj osvjetljava korijen dlake nježnim svjetlosnim impulsima koji potiču folikul dlake da prijeđe u fazu mirovanja rezultirajući prirodnim opadanjem dlake i usporavanjem njenog ponovnog rasta.


Redovito ponavljanje tretmana osigurava svakodnevno glatku kožu. Tretmani su sigurni i nježni čak i na osjetljivim dijelovima tijela te su klinički ispitani i razvijeni u suradnji s dermatolozima kako bi omogućili jednostavne i učinkovite kućne tretmane.


Studije su pokazale smanjenje dlačica od najmanje 85% nakon samo 3 tretmana. Prva 4 tretmana trebala bi se obaviti svaka 2 tjedna, nakon čega bi trebali vidjeti željene rezultate. Za održavanje rezultata dovoljno je ponoviti tretmane svaka 4 tjedna. Nakon samo 8 tretmana, možete uživati u glatkoj koži najmanje 3 mjeseca.


Philips Lumea Prestige je pogodna za različite tipove kože i dlačica, uređaj je učinkovit na prirodnim tamno plavim, smeđim i crnim dlačicama te na različitim nijansama kože.


Ugrađeni senzor boje kože automatski prekida tretman ako je boja kože pretamna.

Uz besplatnu aplikaciju Lumea, korisnici mogu uživati u personaliziranom vođenju. Aplikacija nudi jedinstvenu uslugu uklanjanja dlačica prilagođenu korisnicima pomažući im da izvuku maksimum iz svojg Lumea uređaja i da postignu dugotrajne rezultate.


Aplikacija pruža individualni plan tretmana za svako područje tijela s korisnim savjetima i trikovima za svaki tretman.

Specifikacija proizvoda
Naziv proizvodaPHILIPS IPL Uređaj Lumea SC1994/00
BrendPHILIPS
Cijene i detalji o proizvodima dolaze iz vanjskih izvora i mjenjaju se dnevnim ažuriranjem podataka. Iako uvijek težimo pružiti najtočnije podatke, moguća su odstupanja ili razlike u odnosu na trgovinu. Prije kupovine provjerite proizvod na internet trgovini odabranog prodavatelja. Ako primjetite grešku možete ju prijaviti ovdje.