ALFA E-POWER Električni romobil AS10

od 299,00 € do 299,99 €

Trgovine (2)

Jedinstvena izvedba – električni skuteri za odrasle s pneumatskim gumama od 8,5 inča s motorom od 350 W, maksimalna brzina 25 km/h, domet može varirati ovisno o… Pročitaj više

Informacije o proizvodu

Jedinstvena izvedba – električni skuteri za odrasle s pneumatskim gumama od 8,5 inča s motorom od 350 W, maksimalna brzina 25 km/h, domet može varirati ovisno o uvjetima vožnje, težini, brzini i terenu, maksimalni domet do 20km, ovisno o uvjetima na cesti. Električni skuter na baterije velikog dometa za odrasle 6AH lithium baterija koristi pametni sustav baterija, LCD zaslon, LED svjetla, ručne kočnice i svjetla kočnica čine ovu vožnju sigurnijom.


Upravljanje te uvid u postavke romobila putem pametnog telefona i aplikacije MiniRobot Udobna vožnja – sa zračnim gumama od 8,5 inča, koristite širu neklizajuću površinu na kojoj stojite pruža mnogo udobnosti, čak i na grubim površinama ili ležećim policajcima. Potpuno uživajte u zabavi vožnje.


Prijenosni sklopivi dizajn – Električni romobil za odrasle, sklopivi aluminijski okvir se raspada kako bi omogućio jednostavno spremanje ako trebate uskočiti u podzemnu željeznicu, ponijeti ga sa sobom u prtljažniku ili nositi sa sobom u razred. Može podržati težinu korisnika do 100kg.


Siguran dvostruki kočioni sustav – Motorizirani skuter za odrasle ima dvostruke kočione sustave E-ABS kočnice i DISC kočnice, pri ubrzavanju i skretanju poboljšava sigurnost tijekom uporabe.

Specifikacija proizvoda
Naziv proizvodaALFA E-POWER Električni romobil AS10
BrendALFA E-POWER
Domet (km)20 km
Težina (kg)12
Snaga (W)350
Maksimalna brzina (km/h)25
Vrijeme punjenja (h)5
Cijene i detalji o proizvodima dolaze iz vanjskih izvora i mjenjaju se dnevnim ažuriranjem podataka. Iako uvijek težimo pružiti najtočnije podatke, moguća su odstupanja ili razlike u odnosu na trgovinu. Prije kupovine provjerite proizvod na internet trgovini odabranog prodavatelja. Ako primjetite grešku možete ju prijaviti ovdje.